Logged in as

Kundtjänst

Lediga tjänster

Lediga jobb på Elvaco

Elvaco är ett växande företag med duktiga, prestigelösa människor som vill leverera det lilla extra samtidigt som vi har kul på vägen! 

 

Ansök nu

Ändringar i hur vi hanterar säkerhetsnycklar

Ändringar i hur vi hanterar säkerhetsnycklar

Som ett steg i att stärka vårt säkerhetskoncept ytterligare, kommer vi nu också att inkludera hanteringen av säkerhetsnycklar för våra trådlösa M-Bus- och sensorprodukter i vårt nyckelhanteringssystem, som idag används för LoRaWAN- och NB-IoT-produkt

När du köper dessa produkter från Elvaco kommer du att introduceras till vårt nyckelhanteringssystem och kunna ladda ner de säkerhetsnycklar som krävs för att använda produkterna. Samtidigt förenklar och förtydligar vi processen för att få tillgång till systemet. 

I orderbekräftelsen meddelas du till vem (vilken e-postadress) vi kommer att skicka den information som behövs för att ladda ner säkerhetsnycklarna. 

Om du inte redan har ett konto i vårt nyckelhanteringssystem är det den person som gör beställningen som kommer att få en inbjudan att skapa ett konto och den information som behövs för att ladda ner relaterade säkerhetsnycklar. 

Observera att om du vill skicka informationen till någon annan måste du kontakta vår orderavdelning på order@elvaco.se i god tid före sändning. 

Vi rekommenderar, om möjligt, att du sätter upp en gruppmejl till vilken all information från vårt nyckelhanteringssystem distribueras. Detta för att säkerställa att e-postadressen är giltig över tid och att informationen inte går förlorad. Denna adress kan ställas in som standard i vårt system så att vi skickar all information om säkerhetsnycklar till denna adress för alla dina framtida beställningar. 

För att förenkla processen synkroniserar vi även e-postkommunikationen (inbjudan till systemet och batch-information) och avsändningen av varor. Giltighetstiden för inbjudan förlängs också och anges i e-postmeddelandet med inbjudan. 

I all kommunikation får du också tillgång till information och instruktioner om hur du interagerar med vårt nyckelhanteringssystem på ett effektivt sätt. 

Alla dessa ändringar gäller från och med den 1 maj 2023.

Back to archive