Logged in as

Kundtjänst

Lediga tjänster

Lediga jobb på Elvaco

Elvaco är ett växande företag med duktiga, prestigelösa människor som vill leverera det lilla extra samtidigt som vi har kul på vägen! 

 

Ansök nu

Ytterligare en mätarkommunikationsmodul med NB-IoT är nu klar för serieproduktion.

Ytterligare en mätarkommunikationsmodul med NB-IoT är nu klar för serieproduktion.

Islands största energileverantör, Veitur, digitaliserar sitt energinät med en modern lösning inom smart metering. Elvaco är stolta över att vara en del av denna helhetslösning!

Energibolaget Veitur i Reykjavík förlitar sig på Iskraemecos smarta helhetslösning. Vatten- och värmemätare levereras av Diehl Metering och Elvaco har en betydande del i detta, då mätarna är utrustade med mätarkommunikationsmodulen CMi6160 från Elvaco. Modulen kommunicerar via NB-IoT och är helt batteridriven med en livslängd på upp till 13 år. Dessutom är våra CMi6160 NB-IoT moduler nu tillgängliga med intern antenn.

CMi6160 kännetecknas av en lång kommunikationsräckvidd och hög energieffektivitet, vilket säkerställer längsta användning i fält. NB-IoT teknologin i kombination med Elvacos IoT-kunskap möjliggör avläsning på svåråtkomliga installationsplatser, som till exempel källare, där andra teknologier som LTE (4G) når tekniska begränsningar. Med det integrerade Eco Mode, den innovativa kombinationen av den öppna standarden M-Bus och optimeringen av datatelegrammen, uppnår vi högsta möjliga livslängd.

Användandet av smarta mätare är en viktig del i utvecklingen av hållbara energisystem, något som regeringar över hela världen har efterfrågat. Smarta och kommunicerande mätare erbjuder flera fördelar för kunder, samhälle och miljö. Med våra produkter hjälper vi kunder i deras digitaliseringsresa för att möjliggöra energi- och Co2-besparingar.

Back to archive