Logged in as

Kundtjänst

Lediga tjänster

Lediga jobb på Elvaco

Elvaco är ett växande företag med duktiga, prestigelösa människor som vill leverera det lilla extra samtidigt som vi har kul på vägen! 

 

Ansök nu

Webbinarier - Nästa generations kommunikationsmoduler

Webbinarier - Nästa generations kommunikationsmoduler

Under september kommer vi att anordna två webbinarier med temat Nästa generations kommunikationsmoduler. Här kommer vi att gå igenom hur man framtidssäkrar sina mätare med nya kommunikationsmoduler.

9 september
Nästa generations kommunikationsmoduler - för energibolag

Här får du lära dig mer om NB-IoT, LTE och hur du kan använda dessa teknologier för ett lyckat mätprojekt. Robert Karlsson från Telia berättar om utfasningen av 2G-nätet och fördelen med nya teknologier. David Svensson och Christopher Vonasek från Elvaco berättar om våra produkter och lösningar inom NB-IoT och LTE samt fördelarna med dessa.

Detta tillfälle riktar sig mot Energibolag. Webbinariet kommer att hållas på svenska och är självklart kostnadsfritt!

 När: 9 september 2021 kl 10.00-11.00 (webbinariet hålls på svenska och riktar sig främst till företag inom energibranschen)
Ämne: Nästa generations kommunikationsmoduler 

Anmäl dig genom att klicka på länken

Efter registrering kommer du att få en bekräftelse på e-post med information om hur du ansluter till webbinariet. Glöm inte att lägga till händelsen i din kalender!

 

23 september
Nästa generations kommunikationsmoduler - för fastigheter

Här får du lära dig mer om NB-IoT, LTE, LoRaWAN och hur du kan använda dessa teknologier för ett lyckat mätprojekt. Robert Karlsson från Telia berättar om utfasningen av 2G-nätet och fördelen med nya teknologier. David Svensson och Christopher Vonasek från Elvaco berättar om våra produkter och lösningar inom NB-IoT, LTE och LoRaWAN samt fördelarna med dessa.

Detta tillfälle riktar sig mot dig som jobbar inom fastighetsbranschen. Webbinariet kommer att hållas på svenska och är självklart kostnadsfritt!

 När: 23 september 2021 kl 10.00-11.00 (webbinariet hålls på svenska och riktar sig främst till företag inom fastighetsbranschen)
Ämne: Nästa generations kommunikationsmoduler 

Anmäl dig genom att klicka på länken

Efter registrering kommer du att få en bekräftelse på e-post med information om hur du ansluter till webbinariet. Glöm inte att lägga till händelsen i din kalender!

----------

Talare

 

Robert Karlsson (IoT specialist @Telia)
Robert Karlsson arbetar idag som IoT (Internet of Things) specialist på Telia. Han hjälper dagligen både stora och mindre företag i deras digitaliseringsresa. Robert Har jobbat 20 år på Telia i olika roller inom försäljning och strategi. Dess innan jobbade han 12 år på Ericsson i internationella roller, mestadels på den östeuropeiska marknaden.

 

David Svensson (Product Manager Sensors and Meters @Elvaco)
David Svensson arbetar som Product Manager på Elvaco där han främst fokuserar på sensorer och mätare. Hans mål är att bidra till en bra kundupplevelse och säkerställa att Elvacos erbjudande är konkurrenskraftigt på marknaden såväl nationellt som internationellt.

 

Christopher Vonasek (Product Manager MCM & SuSos @Elvaco)
Christopher Vonasek arbetar som Product Manager på Elvaco där han främst fokuserar på mätarkommunikationsmoduler och verktyg/processer för att förenkla leverans, driftsättning och övervakning av Elvacos produkter. Hans mål är att bidra till en bra kundupplevelse och säkerställa att Elvacos erbjudande är konkurrenskraftigt på marknaden såväl nationellt som internationellt.

Back to archive