Logged in as

Kundtjänst

Lediga tjänster

Lediga jobb på Elvaco

Elvaco är ett växande företag med duktiga, prestigelösa människor som vill leverera det lilla extra samtidigt som vi har kul på vägen! 

 

Ansök nu

Information om global brist på halvledare

Information om global brist på halvledare

Covid-19-pandemin skapar en global brist på halvledare och datachip. Med denna information vill vi ge en uppdatering av situationen och hur den globala bristen på halvledare och chip påverkar våra kunder.

På Elvaco arbetar vi ständigt nära våra leverantörer och produktionsanläggningar för att möta våra kunders förväntningar vad gäller pris, kvalitet och ledtid. De senaste åren har det varit långa ledtider på halvledare, men tyvärr har situationen försämrats med Covid-19.

Vi kan försäkra er om att vi gör vårt yttersta för att säkerställa leveransen av våra produkter, men vi ser att det kommer att bli längre ledtider på grund av denna situation.

För att mildra situationen så mycket som möjligt, ber vi er att göra era beställningar i god tid. Vi ber er även att gå igenom de behov ni ser under de kommande 3-6 månaderna. Genom att beställa tjänster och produkter så snart som möjligt hjälper du oss att göra ett bättre jobb och förbättra chanserna att behålla vår leveranskapacitet.

Vi kommer den närmsta tiden att övervaka situationen noggrant och hålla er uppdaterad om eventuella förändringar.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta orsakar och jag hoppas på ett bra samarbete för att hantera denna situation tillsammans.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig eller mina kollegor,

 

Vänligen,
David Vonasek, CEO 

 

 

Kontaktuppgifter: 

David Vonasek CEO, Elvaco AB 
Tel: +46 703 900388

 

Daniel Åkesson COO, Elvaco AB 
Tel: +46 705 816191

 

Back to archive